andre

Beskyt dig selv og din identitet online

za2

Du surfer online og passer såmænd bare dig selv. Der er ingen grund til uro eller andet, alt føles som det skal. Men sandheden er desværre en anden. Selvom du ikke laver noget skummelt, selvom du ikke surfer rundt på en masse skumle hjemmesider, selvom du ikke downloader en masse skumler filer, så er der årsag til forsigtighed. Hackerene er blevet bedre, så nu kan alle hjemmesider vær farlige. Det er uhyggeligt nemt at liste sig ind på din pc i dag. For at beskytte dig selv fuldkommen i dag, skal du bruge antivirus programmer!

antivirus

Beskyt din identitet

Din computer har alt om dig. Alt du nogensinde har puttet ind af information om dig selv, er gemt på din pc et eller andet sted. Og hvis man ved hvordan man kan komme ind på din pc, så kan de også finde alle e gemte informationer om dig. Selvom du ikke selv kan finde disse informationer, så er de gemt. Har du nogensinde logget ind på Facebook eller lignende, så har din computer informationer om dig. Din computer er lidt dig. Derfor skal du passe på den! Ikke nok med at du skal passe på hvad du downloader ned på din computer, så skal du også passe på hvor du befinder dig på internettet.

Du tænker måske at du ikke skal bruge hjælpeprogrammer til at identificere sikre downloads. Måske du bare lader være med at downloade noget som helst. Desværre er dette ikke en mulighed. Ikke hvis du ikke vil begrænse dit computerbrug. Tag bare Word og de andre Windows programmer. De skal downloades. Og så alt andet, da intet er på din pc til at starte med. Så gør dig selv en tjeneste og få et godt antivirus program, så du kan downloade med ro i sinde. En god anbefaling ville være Avast Anitvirus.

VPN

Surf sikkert

Men ikke nok med at du skal passe på, hvad du tillader ned på din pc, så skal du også passe på ved bare at surfe på internettet. Der findes folk som kan snige sig ind på din pc, bare ved at du surfer på internettet. Så hvordan beskytter man sig så overfor for disse? Man får sig en VPN!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.