andre

Sådan kan du tjene penge til en ny gaming PC

za2

Hvis du er passioneret gamer, kender du sikkert også Counter-Strike. Det legendariske spil har næsten 20 år på bagen og har været voldsomt populært fra dag 1. Allerede få uger efter lancering I august 99 blev spillet det mest spillede online spil i verden. Og siden hen er det gået endnu stærkere. 

Hvorfor så mange synes at ekstrem vold og virtuelle massakre er så god underholdning, er noget interesserede psykologer må diskutere. Statistikkerne er ikke i tvivl: CS er stadig verdens mest populære online spil. 

Man kan ikke længere kalde CS for et spil – det er et helt gaming-univers. Som i de fleste online spil, kan du bruge mange penge på at købe virtuelle in-game gadgets. Men med CSGO (Counter-Strike Global Offensive) kan du faktisk også tjene penge. 

soldater

Sådan fungerer CSGO betting

Der er forskellige måder hvordan du kan score kassen på CSGO-betting.dk. Du kan gamble på CSGO turneringer og teams, og i skins og andet in-game godt. 

Det kræver en slags geni, at finde frem til at spinde guld på noget så banalt som skins til virtuelle våben. Men det er ikke en joke. Våbnene i spillet er de samme som altid. Men nu findes de med helt fantastiske skins – farverige ornamenter og udsmykninger som gør dem unikke. Og det noget som folk åbenbart er klar til at bruge mange penge på. 

Skins er samlerobjekter

Selve princippet er ikke nyt. Mennesker har i årtusinder samlet alle mulige ting. CSGO skins kan sådan set godt sammenlignes med frimærker. Frimærker har i sig selv ingen materiel værdi overhovedet. Men så snart de bliver samlet og handlet, er det en helt anden sag. Det markedsloven i sin reneste form, der bestemmer værdien af et frimærke. 

Jo større efterspørgslen er, relativ til udbuddet, jo højere bliver værdien. På den måde findes der små, helt u-spektakulære papirstykker der handles for millioner af dollars.

gamingcomputer

Priser på himmelflugt giver et enormt vækstmarked

Helt så vildt er det endnu ikke mes CSGO skins. På nuværende tidspunkt strækker priserne sig fra få ører til over 10.000, – kroner. Men det er helt sikkert kun et spørgsmål om tid. Ingen kan i dag sige, hvor højt priserne kan stige i fremtiden. 

Så hvis du elsker at spekulere eller gamble, så er CSGO-skins måske noget for dig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.