Sunhed & Motion

En bideskinne kan hjælpe dig som webdesigner eller gamer

za2

Hvis du skærer tænder om natten uden at gøre noget ved det, kan det have katastrofale følgere. Det kan forværre ens søvn, og det er vigtigt at sove godt om natten. Især hvis man skal op næste dag og bruge sit hoved ordentligt på arbejdet.

Som webdesigner, gamer eller andet skal man sidde foran computeren det meste af dagen. Og det er ikke det nemmeste, hvis man efter en besværlig nat oplever spændinger i kæben. Hvis du mistænker, at du skærer tænder om natten, så kan du læse mere her, om hvad du kan gøre for at stoppe de unødige smerter.

Sådan finder du ud af, om du skærer tænder

Hvis du ikke er sikker på, om du skærer tænder i søvne, så er der nogle små tegn, du kan holde øje med. Det er altid nemmere, hvis du har nogen omkring dig, der kan holde øje med dig. Men hvis du ikke har, så er det ikke noget problem. Det er ikke svært at få øje på selv, så længe du ved, hvor du skal kigge.

mund_tand_bideskinne

Der er mange, der oplever at de har hovedpine, når de vågner op om morgenen. Eller måske kan de mærke, at deres muskler er ømme i kæberne. Det er ikke sjovt at vågne op til det. Hvis du selv har prøvet at have det dårligt om morgenen, så er det nok det første tegn på, at du skærer tænder. Nogle gange går smerten lige i ryggen på dig, og det kan vare hele dagen.

Du kan også prøve at lægge mærke til dine tænder. Det er nok ikke lige så åbenlyst at få øje på, men dine kindtænder vil højst sandsynligt være slidte, hvis du skærer dem om natten. Derudover kan dine tænder også være ekstra følsomme. Det gælder især mod varme og kolde drikkevarer og nogle gange madvarer.

Det kan du gøre for at hjælpe dig selv

Hvis du bliver holdt tilbage i din hverdag, fordi du skærer tænder om natten, så er det på tide at gøre noget ved det. Du skal nødigt sidde og have ondt i både hoved og ryg, mens du arbejder på computeren.

Det er faktisk ret simpelt. Det eneste du behøver for at stoppe med at skære tænder, er en bideskinne. Den fungerer som et ekstra lag beskyttelse på dine tænder i overmunden, så du ikke skaber spænding ved at bide sammen om natten. Derfor slider du heller ikke dine tænder, da skinnen holder dem fra at ramme hinanden.

Over hele verden anbefaler tandlæger, at du bruger en bideskinne. Og de anbefaler, at du skifter den ud efter et par måneder. Eftersom du putter så meget pres på skinnen, skal den skiftes ud regelmæssigt, så du kan få den mest optimale beskyttelse.

Find bedre alternativer på bideskinner online

Hvis du mistænker eller godt ved, at du skærer tænder om natten, så er det første du kan gøre at gå til din tandlæge. De vil tage et kig på dine tænder og se, om du har brug for en bideskinne om natten. Men faktisk så behøver du ikke nødvendigvis at købe en bideskinne gennem din tandlæge.

Det kan godt være dyrt at købe det hos tandlægen. Men heldigvis findes der et par alternativer, der er langt hurtigere og billigere. I dag ligger det hele nemlig på nettet, så du behøver ikke at bruge alt din tid eller dine penge på selv at tage ud og hente en skinne.

For eksempel kan du finde bideskinner på https://skinne.dk til forskellige priser. Du kan også sagtens købe flere skinner på én gang. Du kan faktisk få hele fire skinner til en langt billigere pris end hos tandlægen. Så har du også til, at du kan skifte din bideskinne ud hver anden måned.

tandlaege

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.