Penge

En hybridbil sikrer et bedre miljø

za2

SPONSORERET
Hybridbiler er meget omtalte i øjeblikket. I Norge er hybridbiler allerede meget populære fordi de blandt andet at de slipper for moms og registreringsafgifter. I 2017 blev lige over 200.000 hybridbiler solgt i Danmark.

Norges prognoser siger at elbiler vil have overtaget stort set hele markedet i Norge i år 2025. Her vil man slet ikke finde salg af Dieselbiler længere, og forventeligt kun 20.000 salg af benzinbiler. Og stort alle disse vil være hybridbiler. Læs hele artiklen her.

Hvis den samme tendens udvikler sig i Danmark, kan det være, du allerede nu skal overveje, hvilken lækker el- eller hybridbil du kunne tænke dig. De fleste tænker på Tesla biler, når en elbil er på tale. Et nærmere kig på en Tesla er måske nødvendig her.

Den fedeste drømmebil på el

Tesla er et amerikansk firma, der siden 2003 har udviklet på lækre elbiler. I dag har Tesla formået at sælge elbiler, der kan køre mellem 500 og 1.000 km pr. ladning. I 2015 kom de første modeller af Tesla Model X på markedet.

Hvis du vælger Tesla Model X 75D, får du en lækker SUV elbil, der kan køre 417 km pr. opladning og har en tophastighed på 210 km/t. Accelerationen fejler absolut heller ingenting. Du får en elbil, der går fra 0 til 100 på 5,2 sekunder. Herudover er bilen udstyret med en masse lækre komfortmæssige tiltag.

Du får fx en stor panoramaglas forrude, så du har fuld udsyn, du får Teslas kendte Falcon Wings døre, der gør det muligt for dig at nå både anden og tredje sæderække. Ja så får du selvfølgelig tre sæderækker med rigelig plads til syv voksne.

Der er i en lækker elbil som Teslas model X selvfølgelig også den nyeste teknologi. Her får du med i prisen 400 kWh gratis opladning af din bil pr. år. Det første år kan du gratis også nyde godt af Premium Connectivity-pakken fra Tesla. Denne giver dig et satellitkort i realtid, mediestreaming og meget andet.

Tesla er ikke helt billig

En Tesla som ovenstående kræver en udbetaling på ca. 350.000 kr. Dette kan være rigtig mange penge, og det er ikke sikkert du har lyst til at belåne huset til fordel for en bil. Heldigvis findes der andre løsninger. Hvis du virkelig ikke kan undvære den lækre Tesla, hvilket er helt forståeligt, har du mulighed for at tage et privatlån.

https://santanderconsumer.dk/privatlaan har du mulighed for at ansøge om et lån fra 10.000 kr. og op til 350.000 kr. Hvis du har en opsparing, kan det være du bare har brug for et supplement, men det kan også være du har brug for det fulde lån. Det kræver kun dit NemID at ansøge om lånet, og du får svar med det samme.

Skulle du fortryde lånet efter du har skrevet under, har du 14 dages fortrydelsesret. Så der er jo nærmest ingen grund til at vente vel? Et privatlån kan være vejen til din drømmebil, og det er vel nærmest en garanti, at du oplever et kæmpe adrenalinsus første gang, du sætter dig bag rettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.