Erhverv

Find revisor til de tunge opgaver

za2

Har man en virksomhed, eller er i overvejelserne om at opstarte en, så er det en god idé at finde en revisor til at tage sig af de tungere opgaver, som man enten ikke kan magte selv, eller hvis man gerne vil sørge for, at tingene er i orden. Har man et anparts- eller aktieselskab, og dette selskab er af betydelig størrelse, skal man per lov have en statsautoriseret eller registreret revisor til at kontrollere regnskabernes rigtighed. For at blive revisor i Danmark skal man uddanne sig med en Cand. merc. aud, hvilket sikrer virksomheder og selskaber i hele landet den bedst mulige service.

Det er dog ikke lige til når man skal lede efter virksomhedens nye revisor, derfor findes der nogle hjemmesider, der er specielt udviklede til hurtigt at danne sig et overblik over de mange muligheder man har. Nogle steder står alle revisorerne blandet på én lang liste, ønsker man et godt overblik, kan man derfor få hjælp fra en side, hvor listen er opdelt i landsdele, find revisor til virksomheden kræver tålmodighed. Bruger man i virksomheden regnskabsprogrammet Dinero, kan man bruge ovennævnte link til at finde en revisor, der er specialiseret i netop dette program.

Find revisor til specielle opgaver

Fejer man revisionen af regnskabet til side kan man også få brug for at finde en revisor til andre opgaver i ens virksomhed eller selskab. Nogle af disse opgaver kan f.eks. være at hjælp og rådgivning til skatteregnskabet, da der her er mange regler, retningslinjer og smutveje, der kan være utroligt svære at finde rundt i som almen ansat i en stor virksomhed. Derudover kan man som nyopstartet virksomhed få brug for hjælp og rådgivning til at komme rigtigt i gang med at lave et regnskab, her kan man find revisor til at opstille ens regnskab.

For både de mindre og større virksomheder kan bogføring være et stort problem, der er mange aftaler, kvitteringer og andre dokumenter at holde styr på, der alle skal bogføres i den korrekte rækkefølge og under specielle kategorier, hvilket kan være svært og tidskrævende når der også er andre opgaver i virksomheden, eller selskabet, der skal holdes styr på samtidig. En revisor kan også være behjælpelig med denne opgave. Dog bør man overveje, hvilke ekstra ydelser man ønsker når man skal find revisor til ens virksomhed, da det at gennemføre revisionen af regnskabet kan være tidskrævende nok og koste dyrt.

Find revisor grundet klager over den forrige

Der kan være mange grunde til at man som virksomhed har brug for at finde en ny revisor til at være behjælpelig med forskellige småopgaver i virksomheden og varetage revisionen af regnskabet. Som virksomhed eller selskab skal man være opmærksom på, at det ikke tilkommer revisoren at aflægge regnskabet, dette er ledelsens ansvar, dog kan der være problemer med den nuværende revisor, denne kan man derfor klage over til Revisornævnet, og bruge tiden indtil næste revision på at finde en ny revisor, til at varetage virksomhedens økonomiske interesser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.