Fritid

Hvor køber jeg afbudsrejser til Marmaris?

za2

I år, hvor sommeren er væsentlig mindre varm og stabil end den var sidste år kan det mærkes på priserne, hvis du gerne vil rejse til varmere himmelstrøg. Ikke mindst priserne på det populære Marmaris og andre ferieparadis-destinationer er høje i år – faktisk ligger de omkring 50% over det, vi opleves sidste år.

Grunden er helt simpel – jo ’dårligere’ den danske sommer er, jo mere tilbøjelige er vi til at rejse og omvendt. Det vil sige, at sidste år, hvor sommeren var bedre end den har været i umindelige tider, var rejserne billigere end i år, hvor sommeren har været middelmådig.

Hvad afgør priserne på afbudsrejser?

Hvis du drømmer om at komme til Marmaris, men synes det er lidt over dit budget til hverdag, så er der ting, du kan holde øje med, for at komme først til de rigtig gode afbudsrejser:

  • Vejret
  • Ugen
  • Destinationen

Grunden til, at netop disse ting spiller ind er, helt simpel. Jo flere, der gerne vil afsted, des dyrere bliver det – simpel udbud og efterspørgsel.

Hvis du gerne vil sørge for at finde de billigste rejser muligt, så ligger de gerne udenfor sæsonen – eller i de perioder, hvor vejret er rigtig godt herhjemme. Når det kommer til ugerne, kan det være lidt mere tricky at regne ud. Der er to aspekter, du skal være opmærksom på, når du holder øje med, hvornår priserne på afbudsrejser til Marmaris falder og der er flere tilgængelige på markedet – nemlig om der er mange, der gerne vil rejse, men melder af i sidste øjeblik, eller om der er få der gerne vil rejse og der er højt udbud. Der skal altså være en ubalance mellem de rejser, der er udbudt og dem, der ønsker at købe rejserne.

Når vi kommer længere hen på sæsonen og der ikke længere er ’højsæson’, så er der ikke så mange pladser, fordi de fleste mennesker er tilbage på arbejdet. Det betyder, at rejserne ikke er dyre som udgangspunkt, men også, at firmaerne taber mere procentvis, når nogen vælger at aflyse deres booking.

Hvor kan du finde de bedste afbudsrejser?

Har du drømme om at opleve Marmaris i år, så er afbudsrejser et rigtig godt udgangspunkt for dig. Hold øje med, hvornår der er højsæson i Marmaris og vær opmærksom på især de perioder. Det bedste du kan gøre er at finde sider som Rejsetilbud.dk, der samler og viser alle de mest attraktive afbudsrejser på nettet. Det betyder, at du kan super let og hurtigt kan tjekke, om den rejse til solbeskinnede Marmaris er tilgængelig lige nu.

Hav din kuffert pakket med bøger, badetøj og solcreme og hold løbende øje med, hvad der byder sig af muligheder, det er din bedste chance for at finde de bedste priser på afbudsrejser der er.

Nettet er i denne situation – og uendelige mange andre – din go to, for her kan du være sikker på, at det er først til mølle konceptet, der gælder – både for dig og siderne, der sælger rejserne, så derfor er det kun til din fordel at være hurtig på tasterne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.