andre

Kom godt i gang med at oddse på eSport

za2

Der var engang, hvor man normalt kun oddsede på fysisk sport. Men tilbage i 2014 annoncerede Danske spil på deres hjemmeside, at de ville udbyde odds på computerspillet League of Legends. Det åbnede en helt ny verden op for eSport, for nu var det pludselig en del af betting-verdenen. Synes du også, det kunne være interessant at begynde at oddse på eSport

computerspil, gaming,

Single-kupon eller mere?

Du skal først og fremmest vælge, om du kun vil spille på én kamp, eller om du vil spille på flere og gange oddset sammen. Hvis du kun spiller på én kamp, giver den naturligvis et lavere antal gange igen, end hvis man blander den sammen med andre spil. 

Du kan altså f.eks. vælge at spille for 100 kr. på én kamp eller vælge at spille for 100 kr. på to kampe – og hvis du vinder, giver nummer to valgmulighed naturligvis flest penge. Du kan både vælge at spille på double-kupon eller triple-kupon, yankee-kupon eller Lucky 15-kupon. 

Sådan kommer du i gang

Hvis du vælger at bruge Danske Spil, så skal du blot gå ind og oprette en konto på deres hjemmeside. Du kan derefter finde fanen ”E-sport” på deres side og se de forskellige spil, der bliver udbudt odds på. 

Her ser du en masse forskellige tal, der har forskellige betydning. Står der f.eks. tallet 2,70 ud for en af holdene, så betyder det, at du får dine odds 2,70 gange tilbage, hvis du satser på, at de vinder. Hvis du altså satser 100 kr., og holdet vinder, så får du 270 kr. tilbage. 

Du vil også se, at der står 1, x og 2. Disse symboler betyder henholdsvis at første hold vinder (dem, der står ude foran 1-tallet på skalaen), uafgjort, og så betyder 2, at det sidste hold vinder. Tallet i boksen ud fra 1, x og 2 er de odds, der er sat på holdet. 

Du kan altså få forskellige beløb igen, alt efter hvad du vælger at satse på. 

fortjeneste, stigning,

Du vinder ikke hver gang

Det er desuden vigtigt, at man har den rigtige mentalitet, når man begynder at oddse. Du skal vide, at du ikke vinder hver gang, og du skal være okay med det. 

Det kan være en god idé allerede fra starten at sætte et fast beløb for, hvor mange penge du må bruge på at oddse. På den måde undgår du at komme til at spille for alt for mange penge, og så er du også sikker på ikke at lave den klassiske fejltagelse: At tage et spil mere for at vinde nogle penge tilbage, du lige har tabt. 

Nogle gange skal man bare acceptere, at man har tabt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.