andre

Lav din egen pakkekalender til hende den specielle

za2

Vi nærmer os den tid på året, hvor dagene bliver kortere og forventningerne bliver større. Hvis du er så heldig at fejre julen med din kæreste, kone eller veninde, så burde du gøre noget særligt ud af det. Hvorfor ikke glæde hende med en hjemmelavet pakkekalender med 24 små gaver, der kommer lige fra hjertet? 

 

Gør det personligt og hjemmelavet

Juleaften er selvfølgelig en særlig dag i sig selv, hvor man sætter sig ned og pakker gaver ud. Men ingen siger, at man ikke også kan få en lille gave hver dag i december, mens man tæller ned. Der er rigtig mange, der har prøvet at få sin egen pakkekalender som lille. Og det har altid været en stor glæde, så hvorfor ikke gøre noget i samme stil nu? 

Det behøver ikke at være diverse viskelædere eller slik, som dine forældre plejede at give dig. Det kan være noget specielt og meningsfuldt, som du mener, at hun ville kunne lide. Og det vil kun gøre det bedre, hvis din pakkekalender til hende var hjemmelavet og gaverne kom fra dig.  

 

Strømper med numre

 

Få inspiration til gaverne på nettet

Du skal dog huske på, at en pakkekalender til hende er med til at tælle ned til selve juleaften, hvor hun selvfølgelig skal have sine julegaver. Derfor kan det være smart at finde ud af, hvad du vil give hende på aftenen, så du kan planlægge dine gaver til pakkekalenderen derefter. 

Hvis du klikker her, kan du finde inspiration til din egen pakkekalender til hende den specielle. Du behøver ikke at følge andres idéer, da du også sagtens kan finde på dine egne. Men det er altid godt med lidt hjælp eller inspiration. Det kan nemlig godt være svært at komme på 24 unikke gaver. 

Du kan finde idéer til gaver, der er sjove eller søde. Gaver der er billige eller er nemme at finde. Og der findes også gaveidéer til kvinder i alle aldre. 

 

Tag dit udgangspunkt i jeres forhold

Hvis du derimod ikke synes, at der er særlig gode idéer til en pakkekalender til hende, kan du vælge at tage en helt anden retning. Hvad med at finde på et tema for dine gaver. Hvis du ikke synes, at nogle af de andre idéer er personlige eller romantiske nok, så kan du prøve selv at sætte dig ned og komme på noget. 

Hvis du gerne vil have det skal være personligt og romantisk, kan du prøve at tage fat i jeres forhold. Prøv at give hende et indrammet billede af jer to på en ferie, eller skriv et digt til hende. Du kan også gå ud og købe hendes yndlingsbog eller yndlingsfilm, så hun har dem derhjemme. 

Som en sød lille overraskelse, kan du vælge at give hende en af dine trøjer, hvis hun normalt plejer at låne dem af dig. Der findes en masse andre søde gestus som denne, som du med god grund kan tage med i din egen pakkekalender til hende. Og hvis du sidder fast, så skal du bare tænke på jeres forhold. 

Pakkekalender

Overrask hende med din egen hjemmelavet pakkekalender

Lav din egen pakkekalender til hende den specielle og overrask hende hver dag i december med en betænksom gave. Det vil gøre jeres jul endnu bedre. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.