Site icon Gamesbusiness

Tag en pause fra spillet: Udvid din nyhedsstrøm

Kontorarbejde

At udvide dit fokus er helt bestemt en forudsætning for, at du vil opleve et bedre udgangspunkt til fremtidige investeringer eller jobs. 

Hvis du kun læser nyheder, du bliver fodret med på de sociale medier, læser du inde fra din egen boble. Tag i stedet handling i din nyhedslæsning, og bliv klogere på andre emner eller holdninger.

Det er aldrig en svaghed at vide, hvordan du tjener penge på aktiemarkedet, hvorfor Socialdemokratiet har vedtaget en ny lov, eller hvad der foregår i amerikansk politik – det styrker dig alt sammen.

En udvidet horisont styrker din position

Det er ikke kun en god ide at læse så meget og bredt som muligt for at blive en bedre samtalepartner. Det vil også gavne din hjerne og dit blik på dit arbejde, aktiemarkedet eller politiske modstandere. 

Hvis du f.eks. har en ide til, hvordan du vil investere dine penge på aktiemarkedet eller på en robotplæneklipper, vil det altid være en god ide at læse op på det. Det kunne være at læse en artikel, der siger det modsatte af det, du allerede har læst.

Ved at udvide dit nyhedsblik får du dermed historier fra begge sider af sagen. Det kan være frustrerende, men det er ofte et meget stærkt udgangspunkt, du ender i, når du kan anskue en sag fra flere vinkler.

Læser du en artikel om, at det vil være en god ide for din økonomi, at du overvejer at investere i en bestemt aktie, kan du med fordel søge på en anden artikel, der siger det modsatte.

Det gør din forståelse af sagen mere nuanceret og mere troværdig og reel, fordi du skal tage stilling til, hvilken af de to artikler, du vælger at stole på.

Tjek op på forskellige nyhedssider

En googlesøgning er god, men ikke altid det bedste. Skal du finde en negativ artikel til den positive, som du lige har læst, er Google fantastisk.

Søger du derimod nyheder, du ikke vidste, du søgte, er en googlesøgning ikke ligefrem optimal. Her kunne du besøge en dansk nyhedsportal, der giver dig en masse artikler, du måske ikke var stødt på ellers.

Du får spændende artikler om økonomi, teknologi, livsstil og nyheder, der er særligt aktuelle. Det er et klik værd.

Gør brug af din viden på jobbet eller aktiemarkedet

Den nyfundne viden skal selvfølgelig ikke gå til spilde. Den skal selvfølgelig omsættes til et udbytte – det kunne være økonomisk.

Det kunne være aktiemarkedet, du nu er rustet til at gebærde dig på. Eller det kunne være en investering i noget nyt gamerudstyr, du ikke lige helt kendte til.

Din viden kan bruges til alt fra økonomisk vinding på aktiemarkedet til udvidet viden på dit job, der kan hjælpe til, at chefen får øjnene op for dit potentiale. 

Mulighederne er af mange – grib dem.

Exit mobile version