andre

Derfor er ølsmagning den perfekte gave at give til din gamerven

za2

Du kender det sikkert godt. Du har siddet inde foran computeren i en 7-8 timer hver dag den sidste uges tid. Enten fordi du har arbejdet, eller fordi du har fået fingrene i et fedt spil, du bare ikke kan slippe. 

Men nu har du brug for at komme væk. Ud. Sammen med mennesker, der ikke sidder foran skærme eller taler om forretninger og spil.

Hvor skal du gå hen? Tjo, hvorfor ikke tage til ølsmagning? Det er både den perfekte gave at give og modtage! 

tre øl på et bord

Hvad er ølsmagning?

Ølsmagning går i al sin enkelthed ud på at smage på en masse øl. Du kan tage på et lokalt minibryggeri, som har et stort udvalg af øltyper, og så kan du og dine kammerater smage på lidt af hvert.

Som regel foregår det ved, at I får lov til selv at udvælge, hvilke øl I vil smage på. Det kan være, at I kan vælge op mod 10 forskellige slags, og så er det ellers bare om at prøve lykken med nogle gode IPA’er, stouts og weisebier. 

Øllene bliver som regel serveret på et bræt i nogle glas, som ikke er alt for store. Og hvis I er lidt gode mod jer selv, så bestiller I også lige nogle peanuts og flæskesvær til. 

Sådan laver du selv en ølsmagnings-gave

Ølsmagning er en perfekt gave at give til en god ven, fordi den også giver frihed. Modtageren kan selv bestemme, hvornår ølsmagningen skal finde sted, samt hvem der skal med (men din plads er formentligt sikret).

Du kan sagtens vælge at skabe oplevelsen fra bunden selv. Du kan for eksempel ringe til et lokalt minibryggeri og høre, om de kan give dig et god tilbud på ølsmagning. Så kan du pakke et lille gavekort ind med en fin sløjfe og skrive, at modtageren bare kan sige til, når I skal afsted.

mand sætter sløjfe på en pakke

Gør det lettere med en oplevelsespakke

Men du kan også gøre det endnu mere simpelt: Du kan købe en ”færdiglavet” oplevelsespakke på nettet. Du betaler et bestemt beløb, og til gengæld får du et gavekort til et bryggeri, hvor aftenen allerede er arrangeret for jer.

Hvis du gør det, skal du dog sikre dig, at oplevelsespakken kan bruges inden for en realistisk afstand. Husk at tjekke, hvilke bryggerier er indbefattet af gaven, så I ikke risikerer at skulle rejse til den anden ende af landet for at drikke nogle øl.

Vær også sikker på, at I får en god nok mængde øl for pengene. Der er stor forskel på, om oplevelsespakken giver jer adgang til 3, 5 eller 10 øl. Nogle steder får I også lov til selv at udvælge, hvilke øl I vil have, mens andre bryggerier allerede har fundet den perfekte sammensætning til jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.