Site icon Gamesbusiness

Få råd til nye spil ved at sælge de gamle

Dreng_spiller_computer

Hvis du sidder ved computeren, spiller dine gamle spil og gerne snart vil have nyt. Så slå to og to sammen, du kan nemlig tjene penge på dine gamle PC- og PlayStation-spil.

Er spillene købt fysisk, så er det selvfølgelig en smule nemmere. Ofte er det mere engagementet, der mangler. At lægge spillene op på eBay, så de kan blive solgt, kan være lidt af en udfordring.

Men har du tid, overskud og lyst kan du tjene nogle penge til kommende spil, eller du kan måske slå en byttehandel af. 

Ryd ud i de gamle spil

Har du en stor kasse med gamle PC-spil, der ligger og flyder? Og får du aldrig slev gjort brug af dem? Så ryd op i dem. Der er helt sikkert nogle, der kunne vække interesse hos en køber.

Omvendt er det sikkert også nogle, du nok ikke ender med at få solgt – i hvert fald ikke som enkelt styks. Det kan være en ide lige at tjekke, hvilke der er penge værd, og hvilke der bare skal sælges som 10 for 300 eller lignende.

Der er helt sikkert penge flere penge at hente, hvis du gider bruge lidt tid på at opdele de mere værdifulde spil fra de mindre værdifulde. Er du i tvivl om, hvilke der er penge værd? Så kan du jo søge dig frem på eBay.

Dem, der har størst værdi, sælger du enkeltvis. De andre kan du være heldig at komme af med som en pakkeløsning. For din egen skyld og økonomisk vinding vil det være rigtig dumt at sælge alle spil på en gang. Opdel, og lav flere opslag.

Slå nogle handler af, og find nyt

Det kan være en god måske endda en nødvendig indtjening til dine kommende spil, at du solgt de gamle. Du kan jo også være så heldig, at der sidder en i den anden ende, der vil bytte med et spil, du rigtig gerne vil købe. 

Hvis du ikke er så heldig, har du i hvert fald fået bedre råd til de næste spil. Og så har du måske også gjort en i din husstand glad for, at du har fjernet noget rod. 

Har du andet gamerudstyr, som headset, mus, mikrofon, kontroller eller andet, du ikke bruger længere, sidder der helt sikkert en køber klar på eBay. Så det er bare med at få lavet nogle opslag på siden.

Kom i gang, og drop minderne

Tjen penge på eBay hvis du vil tjene lidt ekstra, det handler strengt taget bare om at få det gjort. Det handler om at droppe undskyldninger, drop de gode spilminder, der pludselig rammer dig.

Få det hellere solgt. At det har været et godt spil og har givet nogle gode minder, skal ikke betyde, at det ikke kan sælges. Der er jo nye spil, der venter på at blive købt.

I mange tilfælde handler det også om, at det bare ikke bliver gjort. At det virker for besværligt eller for uoverskueligt at lægge en masse spil op, men gør nu dig selv den tjeneste at få solgt ud af de gamle spil.  

Exit mobile version