Boligen

Robotplæneklippere gør hverdagen nemmere

za2

Er du en af dem, der gerne vil have en flot have, men er træt af at slå græs? Eller døjer du med rygproblemer, der gør dig mindre aktiv med havearbejdet? Så er en robotplæneklipper måske lige det, som du står og mangler. Med en robotplæneklipper er din græsplæne altid nyklippet, da det er op til dig, hvor ofte du ønsker græsset slået.

De bedste robotplæneklippere i test

En robotplæneklipper kan spare dig for tid og give dig en nyslået og flot græsplæne uden større problemer. Græsslåmaskinen klipper af sig selv, så du slipper for at hive den gamle plæneklipper frem og tilbage hele tiden.

Det kan være svært at vælge den helt rigtige robotplæneklipper, og for nogle kan det nærmest være umuligt at finde rundt i alle de mange valgmuligheder. Hvis du ønsker en af markedets bedste modeller, kan du med fordel kigge på robotplæneklipper test. Her finder du et udvalg af de mest populære modeller, hvilket giver dig et overblik over de bedste robotplæneklippere på markedet.

Et kæmpe plus ved at investere i en robotplæneklipper er, at en robotplæneklipper er bedre for miljøet, end de benzindrevne modeller er. Går du op i miljøet er en batteridrevet plæneklipper i hvert fald et skridt i den rigtige retning.

hus_graes

Hvad skal en robotplæneklipper kunne?

Der er stor forskel på robotplæneklippere, og hvilken model som du skal vælge, afhænger af dit behov. Der er flere ting, som du skal tage stilling til, når du skal investere i en robotplæneklipper.

Du bør først og fremmest tjekke hvad maskinernes anbefalede plæneareal er, da robotplæneklippere har forskellige anbefalede arealer, som de kan klare. Nogle robotplæneklippere egner sig bedst til en lille flad græsplæne eller kan have svært ved at nå helt ud til kanten, hvorimod andre kan klare større plæner, og har klinger, der kan klippe græsset helt ud til kanten af din græsplæne.

Vil du gerne forblive gode venner med dine naboer, bør du også kigge på en robotplæneklippers støjniveau, når du skal vælge model. Hvis du ønsker en støjsvag maskine, så bør du gå efter en robotplæneklipper hvis decibel ligger på et sted mellem 60-70 dB.

En robotplæneklipper kræver næste ingen vedligeholdelse. Ved de fleste modeller skal du dog skifte klingerne et par gange i løbet af en sæson. Dårligt vejr behøver heller ikke være en hindring for din robotplæneklipper. Nogle modeller har en indbygget regnsensor , der medvirker til, at robotplæneklipperen automatisk vil reagere på regnvejret og dermed søge ly. Den stopper derfor klipningen, og kører tilbage til ladestationen, hvor den afventer bedre vejr.

Tekniske specifikationer

Når du køber en robotplæneklipper, så undersøg hvilke tekniske specifikationer robotplæneklipperen har. Nogle robotplæneklippere kan tilkobles Wi-Fi og dermed også fjernstyres, hvorimod andre modellers funktioner er mere basale.

I forhold til en stor traditionel plæneklipper kan der være en større risiko for tyveri forbundet med en robotplæneklipper, da robotplæneklipperen er nemmere at stjæle i sin størrelse og mobilitet. En moderne robotplæneklipper kan dog være godt rustet mod tyveri, hvis du skulle være så uheldig.

styresytem

Flere modeller er indstillet med en personlige pinkode, så andre ikke kan benytte sig af din maskine. Nogle modeller har endda en indstilling, der giver dig en direkte besked på din mobiltelefon, hvis nogen forsøger at løfte din robotplæneklipper fra jorden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.