Familie

Studenterfesten – den store dag hvor hele livet ligger foran en

za2

Det er smuk dag for alle forældre at se deres børn klæde sig fint på og tage til gallafesten på gymnasiet. Det er den fest som signalerer at dit barn er ved at være færdig som student, og det er den dag det går op for én at børnene er ved at blive voksne. Det er til at blive helt rørstrømsk af. I den forbindelse skal man naturligvis holde en fest for sin søn eller datter. Der er nok af store fester, som de unger skal til i den efterfølgende sommer, så det behøver ikke være en stor drukfest. Faktisk bør det ikke være det. I stedet bør man lave en fest for de nære. Det kan være en lille fest for den allernærmeste familie, eller man kan invitere hele familien fra nær fjern. Afhængig af størrelsen på ens familie, vil det naturligvis have indflydelse på størrelsen.

Det er meget forskelligt fra familie til familie hvordan man gør det, men en god måde er en fest i haven. De unge bliver studenter om sommeren, og med mindre det naturligvis regner, så kan man holde den i haven. Så bliver spørgsmålet naturligvis: hvad skal en student have i gave? For en gave skal de have.

Hvad kan man give som en studentergave?

Der er mange forskellige muligheder og kun fantasien sætter grænser, men det kan være en god ide at tage situationens kontekst med i sine overvejelser. Studentergildet signalerer en hel speciel tid i en persons liv. Det er det øjeblik i livet hvor alt står for døren. Hvor alle muligheder står åbne. Det er også den situation hvor studenten overvejer at flytte hjemmefra. Derfor kan det være en god ide, for eksempel at give en gave som kan bruges i hjemmet. Når man første gang flytter hjemmefra, så har man brug for alt. Et godt sted at starte er i køkkenet. Det er altid godt at få gryder, pander og tallerkener. Se her for flere ideer.

En anden mulighed er også at give en oplevelse. Mange overvejer også at tage ud og rejse efter de er blevet studerende. Det skal man i høj grad opfordre folk til. Det udvider ens horisont, og det kan man bruge til noget gennem resten af ens liv. Det er nok ikke muligt at give hele rejsen, men man kan give et tilskud.

Oplevelser eller en computer? Den bedste studentergave

Det kan også være at ens unge student allerede ved hvad han eller hun skal studere på universitetet. Hvis det er tilfældet, så kan man give en gave som de kan bruge til det. Alle skal have en computer, og en laptop er næsten obligatorisk når man skal studere. Der skal skrives mange opgaver, og det kan blive kedeligt at sidde derhjemme ved en stor gamer-computer. Det er rat at kunne tage den med på biblioteket eller skolen, for at kunne sidde og skrive der. Det er en perfekt studentergave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.