Erhverv

Derfor skal du bruge linkbuilding til din hjemmeside

za2

Når man har en hjemmeside, vil man ofte gerne have flere besøgende. Lige meget om man har 20, 1000 eller 5000 besøgende om måneden, ser man helst en stigning. Men hvordan gør man så dette? Mange benytter sig af linkbuilding til at fremme deres hjemmeside.

Pointen med linkbuilding er at få din hjemmeside højere op i Googles søgeresultater. På den måde vil man se en stigning af besøgende. Har man eksempelvis en webshop, er det vigtigt, at man får nogle kunder. Og det gøres ganske effektivt med linkbuilding.

Hvordan udnytter jeg linkbuilding på min webshop?

Har man sin egen webshop, er linkbuilding en kæmpe fordel. Forestil dig, at du sælger fodboldsko på din webshop. Til de forskellige fodboldsko, skal der helst være en produktbeskrivelse. Denne produktbeskrivelse skal være velskrevet, og indeholde ordet ”fodboldsko”.  Helst flere gange.

Her er der tale om et såkaldt keyword – altså det ord folk skal søge på, for at finde frem til din webshop i Google. Har man flere produktbeskrivelser eller lignende om fodboldsko, kommer man altså højere op på Google når folk søger efter fodboldsko. Og det er præcis sådan, man får flere besøgende.

Linkbuilding_online_seo

Er man på udkig efter nye fodboldsko, søger mange bare efter det på Google. Derefter tager de en af de øverste resultater, der kommer frem. Netop derfor kan det altså betale sig at være i toppen. Lær meget mere om linkbuilding. Mange vælger at få andre til at klare alt med linkbuilding.

For det tager meget tid og energi at styre sin egen webshop. Samtidig kræver det også, at man sætter sig ind i linkbuilding for at udnytte det ordentligt. Og dette tager ligeledes en del tid. Ofte har man en eller flere til at skrive produktbeskrivelser og lignende. Dette kan enten være en ansat, men man kan også sagtens betale sig fra det hos forskellige firmaer.

Sørg for at kunderne bliver på din webshop

Når nu der kommer potentielle kunder og besøger din webshop, skal de helst blive lidt. Især hvis man har reklamer på sin side, og er afhængig af den indtægt. Når folk kommer ind på en side, ser de gerne, at den er simpel.

Man skal helst kunne navigere rundt på siden uden problemer. Er din side forvirrende, forlader folk den hurtigt igen. Ligger man i toppen af Googles søgeresultater, er der stadig ting, der kan forbedres.

Linkbuilding_online_seo

Har man derimod en indbydende og simpel side, bliver folk oftere længere. Måske endda længe nok til at fortage et køb. Ofte vil folk gerne have en fancy side, der imponerer de besøgende. Dog er dette ikke altid vejen frem. Kan man naturligt navigere uden at skulle tænke sig om, fungerer det ofte bedre end en blærret side.

Det er nemlig super irriterende, vil man købe noget, men indkøbskurven er gemt væk fordi der er for meget på siden. Så finder folk ofte en anden hjemmeside, de bedre kan finde ud af. Har man styr på linkbuilding samtidig med, at man har en simpel side, er man rigtig godt på vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.