andre

Du er sikker på at få kvalitet hos Roskilde Fjordens El

za2

Kvalitet i udført EL-arbejde bør være en naturlig ting. Det er det ihvertfald hos Roskilde Fjordens EL. Her kan du få udført alt i el installationer. Og du bliver helt sikkert tilfreds.

Startede i 2006

Virksomheden Randers fjordens El A/S blev skabt i Jylling i 2006 af Flemming Jensen, der har en fortid i det der engang hed Nesa. Der blev hurtigt tale om succes, og allerede i 2009 rykkede virksomheden videre til de nuværende lokale i Gundsømagle, hvor der har været plads til at vokse yderligere. Hele tiden har der være fokus på kvalitet i det udførte arbejde og ikke at gå på kompromis. Alle kunder bliver naturligvis behandle ordentlig.
Hos Roskilde Fjordens EL, som du kan læse mere om her, tilbyder de blandt andet at udføre at el arbejde omkring El-tavler, med HPFI afbrydere, alt omkrig udskiftning af stikkontakter, de er eksperter på strøm til elbiler og så ved de alt, der er ved at vide om varmepumper.

Varmepumper er blevet populære

Det er de seneste år blevet en kæmpe trend at få installeret varmepumper i hjemme. Der er der en række grunde til. Først og fremmest er varmepumper udviklet, så de har en meget større virkningsgrad, bare er blevet effektive og uden problem kan opvarme langt de fleste huse. Hos Roskilde Fjordens El er de specialister, når det handler om installering og montering af varmepumper. Og det kan gøres til virkelig konkurrencedygtige priser. De arbejder med varmepumper fra Toshiba, der er blandt de meste energieffektive på det danske marked. Alle pumper i sortimenter er testet af Teknologisk Institut, og er altid af højeste kvalitet.

Tryghed i højsædet

Det er blevet meget udbredt at sikre sit hjem med overvågning og diverse sikkerhedssystemer. Hos Roskilde Fjordens El ved de netop alt om hvordan du let og hurtigt kan få installeret overvågningskamera, og hvordan du kan bruge disse mest hensigtsmæssige. De kan rådgive dig med, hvilken type kamera, der passer bedst til dit niveau, og hvordan det lettest kan installeres, og så er det let at få et konkret tilbud, som du helt sikkert vil blive tilfreds med. Det er faktisk bare at tage kontakt til Roskilde Fjordens El, så kan der helt sikkert findes en løsning til at højne trygheden i dit hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.