andre

Har du en passion for gaming?

za2

Det er bestemt ikke usædvanligt at være passioneret omkring gaming. Faktisk har langt de fleste teenagere en stor interesse inden for området. Det er særlig teenagedrenge, der er meget interesserede i gaming, og nogle dyrker det på et rigtig højt niveau.

Faktisk er det hele 96% af alle teenagedrenge, der spiller computerspil, hvoraf 49% spiller computerspil hver eneste dag. Computerspil er en populær underholdningsform for alle aldersgrupper, men særligt teenagedrengene har et kæmpe forbrug af underholdningsformen – faktisk til en grad, hvor nogen er decideret afhængige.

Når man spiller meget computerspil, er det dog slet ikke så ekskluderende for omverdenen, som det ellers kan se ud til at være udefra. Når man spiller computerspil, gør man det nemlig som oftest også sammen med sine venner. Man kan vælge at gøre det i samme rum – eller man kan spille mod hinanden fra hver sit værelse. Mange oplever også at møde nye venner på forummerne for computerspil. Altså kan man skabe sig et bredt netværk, der spænder over hele verdenen, og hvor man alle har den samme interesse.

gaming

Så stort er det i dag

Der er ingen tvivl om, at computerspil fylder rigtig meget. Faktisk fylder det så meget, at man i dag kan gøre sig en karriere på computerspil. Og det er ikke blot en karriere, hvor man kan tjene lidt penge ved siden af et fuldtidsjob – gør man karriere inden for gamingverdenen, kan man godt regne med at tjene store summer hjem.

I dag er gamingbranchen nemlig kæmpe stor, og der afholdes store turneringer med titusindvis af tilskuere og millioner af Tv-seere. Så har du en stor passion for gaming, behøver du måske ikke blot at se det som noget, du hygger dig med i fritiden. Bliver du rigtig god, kan der ligge en karriere i det.

venner

Husk også at nyd ungdommen væk fra computerskærmen

På trods af hvor langt du kan komme i gamingverdenen, er det stadig vigtigt at huske sit liv i den virkelige verden. Mennesker har behov for kontakt med andre mennesker og trods dét, at dine bedste venner måske er at find i computerskærmen, har man også brug for at være fysisk sammen med andre.

Så har du lige haft en periode med en hel masse gaming, hvor du ikke har set så meget til vennerne, kan det være, det er tid til, at du inviterer dem alle forbi til en hyggelig aften, hvor I kan spille nogle andre slags spil, end du ellers gør. Beslutter I jer for at tage en tur i byen, kan det være, I skal opvarme med et par drukspil hjemmefra. Find inspiration til drukspil med vennerne på https://teenliv.dk/drukspil/.

Har du mere lyst til blot at få en kort pause fra gamingverdenen, kan du også slå dig ned med en blog. Læs en hyggelig blog omkring ungdommen på https://minungdom.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.