Internet & Telefoni

Find godt domæne til din hjemmeside

za2

At have en hjemmeside er noget, som flere og flere har. Selv de mennesker, som ikke er så tekniske har i dag en hjemmeside. Det ville have været yderst svært at forestille sig for blot ti år siden. Men i dag har stort set alle en god forståelse af IT og netop derfor ved de fleste hvordan de bruger en hjemmeside. Der er dog også mange, som ikke ved noget som helst om hvordan man gør hvis man skal have en hjemmeside. På Unoeuro kan man få en god guide til hvordan man kan hoste en hjemmeside på en hurtig og nem måde. Det første man skal gøre er at finde ud af hvad man ønsker at hedde. For det er klart, at det er primært domænenavnet, som er vigtigt når du skal vælge din hjemmeside. Det kan være, at du har en ide til et firma. Er det tilfældet så skynd dig at overvej hvad firmaet skal have. Dernæst kan du undersøge hvorvidt du ønsker at ændre navnet efterfølgende. Men så skal du blot have skyndt dig at købe domænenavnet og så er du klar til at gå i gang.

Muligt at opgradere og flytte domæne

Når du indgår i en ny abonnementsaftale med nogen, som sælger dit et domæne er du ikke låst. Det er nemlig altid muligt at ændre jeres aftale efterfølgende. Det er meget forskelligt hvor meget et domæne koster. For nogle domæner er meget billige og koster stort set ikke noget. Derimod er der også nogle, som koster rigtig meget. Det er især de mere populære og gængse domæner, som er væsentligt dyrere. Med Unoeuro skal man dog ikke være bange for, hvorvidt kan flytte sit domæne senere. Det kan man nemlig sagtens gøre.

Skal du ud og finde et domæne er det altid en god ide at finde et sted, hvor du kan få en rabatkode. For hvis du kan det vil du ende med at give færre for domænet. Der findes vidt forskellige rabatkoder. Der er nogle, som for eksempel giver dig en rabat i procenter. Det er en af de bedre rabatkoder for de fleste. Det skyldes, at man stort set altid ønsker at spare penge hvis det er muligt. Der er dog også andre former for rabatkoder. Blandt andet kan du få to domæner med til samme pris. Det gør, at du pludseligt kan overveje to forskellige typer af domæner til din kommende hjemmeside.

Lær kontrolpanel at kende

Når du har fået dit domæne vil du få tilsendt nogle loginoplysninger. Dem skal du bruge på at logge ind på siden. her inde kan du læse forskellige ting. Blandt andet kan du indstille dine betalinger, samt dine stamdata. Du kan også ændre andre ting via kontrolpane.et for eksempel kan du gå ind i mailadministration. Her kan du se, at du kan modtage alle de mails, der bliver leveret til dig via domænet. Det er dog også muligt at du kan indstille det på en måde således, at du får samtlige af dine mails i din private mailbakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.