andre

Derfor har mange mænd vanskeligt ved at ændre deres stil

za2

Uanset om det drejer sig om dovenskab, manglende selvtillid eller frygten for at skille sig ud, så er det desværre et faktum, at rigtig mange danske mænd ikke er for gode til at prøve nye ting af rent modemæssigt. Og der er faktisk et par reelle grunde til, at mange mænd er tilbageholdende, når det kommer til mode. Læs videre her.

Tøj og beklædning

Mænd er lige så usikre som deres kvindelige modstykker

Klichéen har altid været, at det kun er kvinder, der lider af usikkerhed når det kommer til deres udseende. Det viser sig nemlig at mange mænd faktisk også kan føle sig usikre på deres udseende. Det begge køn har til fælles er dog, at det typisk drejer sig om en bestemt kropsdel, når det gælder deres fælles usikkerheder. Måske er der tale om en lille ølmave eller de såkaldte mandebryster, og dette kan bestemt være nok til at mange mænd kan gå og have det skidt med deres fysiske fremtoning. Af denne grund vælger mange mænd desværre alt for ofte komfort frem for stil. Men det kan faktisk være en god ide at prøve at finde en stil, der er mere flatterende end blot komfortabel eller måske endda en kombination af begge. På denne måde kan herrerne også slippe af med deres usikkerhed vedrørende deres udseende.

Livsstil og fritid

Mænd er usikre når det kommer til sammensætning

En anden væsentlig grund til, at mange mænd stædigt holder fast i deres sædvanlige garderobe er deres manglende erfaring. Og nærmere betegnet den manglende erfaring med at sammensætte deres beklædning. Enhver kvinde kan nemlig skrive under på, at stil bestemt ikke er noget, der kommer af sig selv – det kræver nemlig hårdt arbejde. Derfor vil det faktisk til tider være en god idé, hvis herrerne tager en professionel stylist til råds. På denne måde kan de nemlig udrydde enhver tvivl, og samtidigt blive en hel del klogere på hvordan man egentligt sammensætter et look. Det viser sig nemlig, at mange mænd er rigtig gode til at købe f.eks. en flot blazer, men til gengæld ikke har den fjerneste anelse om at kombinere den med andre beklædningsgenstande.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.