Fritid

Interessante og unikke ølgadgets til sommeren

za2

Ølelskere har bestemt forskellige præferencer, når det kommer til udstyr og gadgets til øl og vin. Ølfans og ølnydere har mange kælenavne, derunder humleriddere, humlehoveder, ølbrødre og andre sjove tilnavne. Uanset hvad, så er folk, der nyder en god og kold øl i hinandens selskab enige om, at en kold fadbamse smager rigtig godt!

En af de bedste gaver som du således kan give dine ølelskende venner, er udstyr eller tilbehør til at hjælpe dem med at nyde deres yndlingsdrik endnu mere. Denne artikel fokuserer på interessante og unikke ølgadgets, som enhver ølentusiast vil elske at have! Se bare alle de sjove ideer til ølgadgets, som er gode at have, når det bliver sommer!

Kølende ølsøm, chillsnere og andet godt øludstyr

Kølende ølsom er det anbefalede værktøj til hurtigt og nemt at afkøle dine ølflasker til drikkevenlige temperaturer. De kølende ølsøm har du fryst ned på forhånd, så de er parate til at blive sat direkte i din ølflaske! Sæt en chillsner i din flaske, og straks får du en kølig øl. Dette er en sjov ølgadget, som altid gør dig til en populær vært. Hvis du giver chillsnere som gave, vil dine venner elske dig! Du kan blandt andet finde dem lige her!

Andet sjovt udstyr er den såkaldte Road Popper. Du bruger den, når du tager en lang cykeltur om sommeren og har brug for at tage en pause. Den bedste måde at slukke tørsten på efter din sommercykeltur er nemlig en iskold øl, der læsker! For at sikre, at du altid har en ølåbner med dig, når du cykler, kan du montere en rigtig Road Popper øloplukker på din cykelsadel!

Det er ret frustrerende, når du skal til at drikke din øl, men der ikke er nogen flaskeåbner lige ved hånden! Men fat mod, for det er nemlig muligt at få iPhone-hylstre med indbyggede øloplukkere. Hvis dette ikke virker for dig, så kan du altid overveje en rigtig fingerring øloplukker. Dette er en metalring, som sættes rundt om fingeren, hvor der er en øloplukker indbygget. Har du ingen øloplukker lige ved hånden? Det kan du få nu – bogstaveligt talt!

Andet sjovt tilbehør til øl

Du kan også overveje en ølkøler til at sætte rundt om flasken. Dette er et bånd med kølevæske, der har været en tur i fryseren, og som sættes om din flaske. Dette udstyr kan nemt holde din øl dejligt afkølet på selv de varmeste sommerdage.

Hvis ikke du kan drikke din årgangsøl op på én aften, og du ønsker at gemme resten til en anden dag, så har du brug for en ølprop! Dette er en genbrugs silikoneprop, som forsegler flaskehalsen og hjælper din øl til at holde sig frisk. Dybest set fungerer ølproppen ligesom en vinprop og reducerer luftningen af øllet.

Hvis du endnu ikke mener, at du er blevet inspireret til det bedste og sjoveste øludstyr til dine venner, så kan du altid overveje at investere i en Glad Mand ølopukker. Dette er en øloplukker i plastik, som er udformet som en entusiastisk mand med hænderne i vejret og i fuld anatomisk korrekt og begejstret opstemmelse. Man bruger således den Glade Mands lem som en rigtig øloplukker! Hvis ikke denne øloplukker får dine venner til at grine, så har du brug for nye venner.

Hvis du er mere til den stilede side, så kan du overveje en proptrækker fra Alessi, der kommer med indbygget øloplukker. Dette kunne for eksempel være den berømte Alessi Parrot, der er udformet som en smuk, farverig papegøje.

Du vil helt sikkert kunne få mere ud af at nyde din kolde og forfriskende øl ved hjælp af ovenstående gadgets. Disse værktøjer kan både gøre dit liv lettere og sætte et smil på dine læber. Sommeren vil trods alt ikke være komplet uden kølige øl. Og hvis du tænker på en god gave at give dine ølelskende venner, så kan du overveje at at give dem en eller flere af disse fantastiske gadgets. Dine venner vil helt sikkert sætte pris på dem og altid sende en tanke din vej, når de bruger dem. God fornøjelse – det bliver så vildt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.