andre

Slap af efter en løbetur

za2

At løbe er en ting, som rigtig mange mennesker gør. Endnu flere går dog rundt og overvejer om det er noget for dem. Og så er der også en stor andel der går rundt og kalder sig løbere, men som aldrig løber. For man skal faktisk løbe meget lidt før man vil beskrive sig selv som en løber. Kan man et par gange om året finde på at binde løbeskoene for at tage ud på en tur, så vil man formentligt karakterisere sig selv som en løber. Og det skal man naturligvis også have lov til. Der er mange ting der er gode ved en løbetur. For de flestes vedkommende er det tiden efter løbeturen, der er bedst. Man har overstået turen og kan nyde, at man nu kan slappe af. Og her bør man gøre sig selv den tjeneste at slappe af på en måde, der giver en energi og gør en glad. At sætte sig ned foran computeren kan for eksempel være en rigtig god idé.

Løbetur på strand

Brug after burn på ny viden online

Når du sidder efter løbeturen vil der være forskellige ting, der karakteriserer din krop. For det første har du gang i en after burn. Det betyder, at du efter din løbetur bliver ved med at forbrænde flere kalorier end du plejer. Derfor kan det faktisk betyde, at du kan sidde foran skærmen og forbrænde kalorier. Det er en skøn ting at tænke på når man sætter sig med sin bærbare computer på skødet. 

En anden ting, som man også kan være næsten sikker på er, at man er i bedre humør. Der bliver nemlig udløst nogle hormoner i kroppen når man løber. Disse hormoner går ind og gør en i godt humør. Derfor kan man lige så godt lave noget konstruktivt på sin computer så som at opsøge ny viden. Man tror lidt mere på sig selv og derfor kan man også få bedre ideer. Måske står man over for et valg om hvad man skal starte på af uddannelse. At undersøge lidt online efter en løbetur kan gøre, at man er mere positiv og måske kigger på nogle ting man ellers ikke havde kigget på. I stedet for blot at lægge sig på gulvet og ikke lave noget kan man lige så godt bruge noget tid på at sætte sig ned og tænke lidt over nogle større ting. Klik her hvis du vil vide mere om hvordan du kan få mest ud af tiden efter løbeturen. 

Løb over hække

God mad efter løbetur er godt

Også når du spiser efter en løbetur kan du spise lidt flere kalorier end du plejer. Det er nemlig en ting, som kroppen vil sætte stor pris på og som den vil kunne klare meget nemt. Derfor er det en god ide at spise et godt og stort måltid, som er fyldt med mange kulhydrater. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.