Internet & Telefoni

Få mest ud af dit arbejde med en ny computer

za2

De fleste af os har prøvet det med, at computeren pludselig begynder at arbejde utroligt langsomt. Et klik kan resultere i flere sekunders ventetid og opstarten af et program kan næsten tage så lang tid, at man både kan nå at gå på toilet og fodre katten, før computeren har udført jobbet. Det kan være til at blive vanvittig af og det værste er, at det tager af vores dyrebare tid. Tid som kan bruges på så mange andre sjovere eller mere fornuftige ting. Er du en af dem. hvor computeren også er begyndt at arbejde i samme tempo som en beboer på et plejehjem, så er det vist tid til at skifte elektronikken ud. Undgå tidsspilde og unødig ventetid ved at investere i en ny computer, der kan optimere dit arbejde.

skriv

Computeren er et vigtigt redskab

Uanset om man arbejder på kontor eller er studerende, så er computeren et vigtigt redskab. I mange jobs bruges computeren i høj grad til kommunikation gennem mail og online møder. Der ud over er det i mange jobs også tilfældet, at selve arbejdet udføres på computeren. Det kan være alt lige fra programmering, tegning i 3D, til regnskaber og diverse dokumentering. På studiet er computeren også særdeles vigtig, hvor den både anvendes til skrivning af opgaver, læsning af pensum, der er lagt op på nettet og i særdeleshed også til eksamen. Computeren er derfor i mange tilfælde helt uundværlig og arbejdsprocessen bliver altså bare bedre, hvis computeren fungerer, som den skal.

Prioriter din arbejdsproces

Det at anskaffe sig en ny computer er ikke altid en helt billig affære. Og især som studerende på SU kan det virke som en lidt uoverskuelig post økonomisk. Af og til er det dog værd at overveje, om det på den lange bane vil være en god investering og eventuelt et mindre lån værd. At man kan arbejde nemt og ubesværet, uden trælse afbrydelser fra en langsom computer, er bestemt med til at optimere ens arbejdsproces. Bevar koncentrationen omkring opgaven i stedet for at blive frustreret over computeren. Der er gode muligheder for at læse om information om lån, så man kan finde det tilbud, der passer bedst til ens behov og det beløb man står og mangler til sin nye computer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.