andre

Industriel indretning – både i værkstedet og i stuen

za2

Det industrielle udtryk i indretningen er kommet for at blive. Glem alt om teaktræ og gamle møbelklassikere, nu skal vi til at indrette os med et industrielt udtryk. Det handler om at bruge hvad man i forvejen har eller at anskaffe sig nyt, som ikke nødvendigvis koster en formue. Udtrykket er råt og maskulint og bestemt ikke blødt, som tidligere tendenser i boligindretningen. Hent din inspiration ude i værkstedet og brug for eksempel værkstedsreoler til at gøre din indretning både rå og anderledes i forhold til andre.

Værkstedsreol

Miks nyt og gammelt

Måske ejer du allerede en værkstedsreol, eller også så skal du ud og finde en ny værkstedsreol. Uanset, så er den et fedt og anderledes element i vores ellers meget pæne og enkle skandinaviske indretning. Brug reolen i sammenhæng med mere personlige ejendele, som betyder noget for dig. På den måde, får du noget industrielt ind i din indretning, samtidig med at du bløder det rå udtryk op og gør det til noget personligt. Mulighederne er mange og det endelige udtryk skal være dit.

Værkstedsreolen i køkkenet

Mest oplagt er det, at bruge en værkstedsreol i indretningen af sit køkken. Ikke nok med at reolen har et råt udtryk, som er både modigt og anderledes. Den er også helt fantastisk opbevaring. Dine potter og pander, service, glas og madvarer vil tage sig helt fantastisk ud, på en værkstedsreol. Tendensen til det rå køkken er ved at vinde indpas hos danskerne. Men i stedet for at betale et køkkenfirma mange penge for en reol i samme udtryk, så kan det altså betale sig at finde eller købe sin reol selv. På den måde har man samme muligheder som hos køkkenfirmaet. Man kan selv mikse og matche, bestemme højde, dybde og brede, samt farve og stel. Man gør bare det hele til en langt lavere pris, end et køkkenfirma vil kunne tilbyde.

Værkstedsreol

Værkstedsreolen er god opbevaring

Selvfølgelig skal det nævnes, at en værkstedsreol er praktisk og god opbevaring – i værkstedet. Med muligheden for at sætte sit værktøj til side på en god og pladsbesparende måde, er værkstedsreolen bedst. Det rå udtryk, som reolen vil give en hver indretning, vil selvfølgelig også være at finde i værkstedet. Muligheden for at udvide og tilføje flere hylder, gør reolen til et yderst praktisk opbevaringssted, for alt det, som vi normalt samler sammen i vores værksteder og garager.

En rå tendens

Tendensen til at gøre indretningen mere rå og i virkeligheden enkel, ser ud til at fortsætte. Vi skal ikke længere ud og investere i ny producerede dyre møbler, som klimabelaster. I stedet skal vi se på, hvad vi allerede har og investere klogt. En praktisk værkstedsreol går aldrig af mode. Bliver man træt af den i en personlige indretning, kan den altid bruges i nye sammenhæng til god opbevaring. Det er både klimavenligt og en langsigtet løsning, som giver god mulighed for brug af ens møbel. Forbrugskulturen er ved at ændre sig og de langsigtede investeringer i ens indretning, er helt sikkert kommet for at blive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.