andre

Det kan betale sig at få et klarere udsyn

za2

 

Leder du efter Vinduespudser Værløse? Så læs med her. Har du ikke tiden og energien til at vaske dem selv? Så kan AS Polering & Rengøring hjælpe dig. De kan vaske og polere dine vinduer til perfektion. Værløse har over 13.000 indbyggere og AS Polering & Rengøring har derfor mange kunder i området – både private og virksomheder.

AS Polering & Rengøring prøver altid at leve op til kundernes forventninger om det følgende: Kvalitet, professionalisme, højt serviceniveau og rettighed. Arbejdet er ikke færdigt før kunden er 100 % tilfreds med kvaliteten. Ud over vinduespudsning tilbyder firmaet også solcellevask, fliserens og algebehandling til favorable priser.

Hvis du er interesseret i at høre mere, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Så får du hurtigt tilsendt et personligt tilbud.

vinduespudser

Nyt udseende til dine fliser

Ingen-Alger er en del af AS Polering & Rengøring og tilbyder fliserens. Foråret melder snart sin ankomst, og det betyder flere lyse aftener i haven. Det er derfor vigtigt, at der er rart at opholde sig på terrassen. Måske er fliserne her angrebet af flisepest?

Flisepest er udvækster som sidder på fliser, sten og planker i alt fra grønne til sorte nuancer. De udvikler sig godt i miljøer hvor der skiftevis er fugt og sol – for eksempel det danske klima. Hvis overflader i din have er angrebet af flisepest kan du finde fliserens med ingen-alger.dk.

Der er mange grunde til at få foretaget en algebehandling: Dine flisearealer bliver så gode som nye og med imprægnering vil dine fliser afvise vand og snavs helt op til et årti. Desuden forhindrer du at overfladen på dine fliser sprænges af frost.  

 

Hvorfor hyre en professionel?

Måske ser du ikke nødvendigheden af at hyre en professionel til hverken vinduespudsning eller algebehandling. Vi vil dog altid opfordre dig til at kontakte en professionel, med mindre du har udstyret og teknikken i orden. En vinduespudsning kan godt foretages selv, men resultatet bliver ofte ikke særlig godt.

Du kan let komme til at efterlade striber på vinduerne, og så skal du begynde forfra. En professionel vinduespudser kan gøre arbejde hurtigere og mere effektivt. Hvis du overvejer at behandle dine fliser selv, er der mange ting du bør vide.

Når Ingen-Alger behandler dine fliser sker det ved en nænsom rensning med en hedvandsrenser. Derefter får dine fliser en behandling med de miljøgodkendte produkter AlgeFriN og Neutralon som desinficerer fliserne og fjerner alger.

Herefter imprægneres fliserne, så de er modstandsdygtige i mange år. Mange private vælger at købe en højtryksrenser og behandle deres fliser selv. Ofte ses det desværre hvordan fliserne bliver porøse. Den voldsomme behandling fra højtryksrenseren ødelægger belægningen på fliserne – det gør det lettere for alger og frost at angribe.

Derefter kan det blive nødvendigt at udskifte hele terrassen. Det kan derfor næsten altid betale sig at få en professionel til at udføre din algebehandling.

Så er du i hvert fald sikker på, at din terrasse eller indkørsel er i sikre hænder!  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.