andre

Derfor burde du anskaffe dig en VPN

za2

For din egen sikkerheds skyld, så burde du anskaffe dig en VPN så hurtigt som muligt, så du igen kan være tryg på internettet. Der er nemlig mange forskellige ting, som din VPN kan beskytte dig imod. Derudover er der andre praktiske brug med en VPN, som kan forbedre din hverdag. 

Inden du lærer om alle de finere detaljer om, hvad en VPN er, så skal du først vide, hvordan du kommer til at bruge en VPN. En VPN er nemlig en form for service, som du skal abonnere til, for at du kan bruge den. Det kan oftest findes som et årligt eller månedligt beløb, som du skal betale for at bruge servicen. Du kan finde ud af mere om, hvordan du skaffer dig en VPN ved at læse mere om VPN Service her.

Så find dig en VPN-service, som passer til dit behov, og vær sikker på, at din tid på internettet vil være langt trykkere.

Illustration af internetservice

Dette vil en VPN gøre, for at du bliver sikrere på internettet  

Som sagt, så vil en VPN gøre en hel del, som vil gøre dig sikrere på nettet. Men den funktion, som er den vigtigste, som em VPN tilbyder, er, at den kan skjule din IP-adresse fra resten af verdenen. Din IP-adresse er et nummer, som definerer præcis din computer og lokation, så ting som for eksempel e-mails ved, hvor den skal sende dine mails. Så på nogle punkter er det ligesom din fysiske adresse. Men en IP-adresse kan fortælle meget mere end det, og du vil måske heller ikke have, at hele verdenen ved hvem du er, og hvor du bor. 

Reklamebureauer kan nemlig også bruge disse informationer til at samle viden omkring dig, så de kan lave marketing, der er rettet præcist mod dig. Dette vil de fleste selvfølgelig føle bryder privatlivets fred, og det har de selvfølgelig helt ret i. Bare fordi du bruger internettet, så betyder det ikke, at du skal sælge dig selv for at gøre det. 

Så dette vil din VPN beskytte dig imod. Ved at abonnere til denne service, vil du nemlig få tildelt en tilfældig IP-adresse, som du vil vise til andre i stedet for din egen. Denne tilfældige IP-adresse vil også ændre sig selvfølgelig, så du hele tiden vil være anonym, mens du er på nettet. 

Hængelås

Dette kan du også bruge en VPN til

En VPN skjuler din IP-adresse fra resten af verdenen, og det er selvfølgelig dette, som gør dig sikker på nettet. Men når du abonnerer på en VPN, vil du også have mulighed for at bruge lidt ekstra fordele. For med nogle VPN kan du nemlig selv bestemme, hvor din falske IP-adresse skal være placeret. Som vi sagde tidligere, så viser en IP også en fysisk adresse, og der er mange fordele ved, at du kan bestemme, hvor denne skal være.

Den største fordel er for dem, som ser serier på nettet. Nogle serier har nemlig episoder eller sæsoner, som kun er ude i nogle bestemte lande, og ved at ændre din IP, så kan du igen se dine shows.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.