Internet & Telefoni

Lav backup af dine vigtige filer med Onlime

za2

Vi lever i en tid, hvor rigtig mange af os bruger meget tid ved computeren af mange forskellige årsager. Det forekommer kun i stigende grad og resulterer i, at store dele af vores liv ofte er gemt som elektroniske filer. Det kan være i form af eksempelvis feriebilleder og vigtige dokumenter. Med tiden kan mængden af filer dog hobe sig op, og de pladsmæssige begrænsninger, der er på vores computere sætter en stopper for, at der kan gemmes flere vigtige filer. Der findes dog en række løsninger på netop dette problem. En af dem er at lave en backup af dine filer, så de altid er i sikkerhed og aldrig vil gå tabt.

Hvordan fungerer en backup?

Mange af vores filer kan der være knyttet store følelser til. Især når der er tale om billeder fra store og betydningsfulde livsbegivenheder eller uigenkaldelige rejsebilleder, er det derfor vigtigt, at man tager de nødvendige skridt for at sikre, at eksempelvis sådanne billeder ikke går tabt i tilfælde af problemer med teknologien. Det kan blandt andet gøres ved at lave en backup af filerne. Laver du en backup sikrer du, at dine vigtigste filer er intakte – selv hvis din computer skulle gå i stykker, blive stjålet eller noget helt tredje.

Der findes mange muligheder for at lave backups af filerne på din computer, men en mulighed med særligt mange fordele er onlinetjenesten Onlime. Onlime er en dansk virksomhed, som har eksisteret siden 2012 og som tillader dig som kunde at få ubegrænset online lagerplads for et fast beløb hvert år. Du køber altså et abonnement og kan derefter roligt stole på, at dine filer er i sikkerhed, uanset hvad der måtte ske med din computer.

Mange fordele ved Onlime

Onlime er en oplagt og rigtig god mulighed for at lave en backup af alle dine filer. Når du vælger Onlime får du ubegrænset lagerplads for kun 649 kroner om året. Backup kan til tider være en irriterende ting at tage stilling til, men har du først oprettet et abonnement hos Onlime, foregår backuppen automatisk, så du ikke behøver at bekymre dig. Oprettelsen er gratis.

Onlime har en helt særlig funktion særligt beregnet til billeder, hvor billederne organiseres samtidig med at de er sikre og gemt lige så længe, du har et aktivt abonnement hos Onlime.

Ud over at passe godt på dine filer, gør Onlime det også betydeligt nemmere at dele dine filer og benytte dem i forskellige sammenhænge. Har du dine filer i skyen, har du dem tilgængelige alle steder, hvor der er internet. Ønsker du for eksempel at vise en bekendt dine feriebilleder eller ønsker du adgang til en vigtigt dokument, vil de dermed være tilgængelige for dig alle steder, hvor du har adgang til internet.

Synes du, at muligheden lyder interessant, men er du i tvivl om, hvorvidt løsningen er den rette for dig, kan du altid kontakte virksomheden og stille de spørgsmål, du eventuelt måtte have. Læs mere hos Onlime.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.