Penge

Sådan kan du tjene penge på børsen

za2

Vi kommer her med et bud på, hvordan du lettest muligt kan tjene penge på at investere dine penge på børsen.

Det at tjene penge på aktier er noget af en kunst for de flestes vedkommende. Der er mange, der har forsøgt at tjene penge på aktiemarkedet gennem tiden, men det er ikke alle, der er lykkedes med det. Derfor kommer vi her med vores bud på, hvad du skal gøre for at tjene penge på aktiemarkedet.

Kig efter nye markeder

Vi anbefaler, at du altid er på udkig efter nye markeder. Det kan eksempelvis være i lande, der har en blomstrende økonomi som i Kina, Polen, Tyrkiet, Indien, Brasilien, Mexico og andre lande, der har en økonomi, som er på vej op. Når du investerer i lande, der har en opadgående økonomi, kan du altid være sikker på, at du på et eller andet tidspunkt i fremtiden vil ramme plet. Det er de her blomstrende økonomier, som ofte kører på en højkonjunktur, som før eller siden vil være med til at give dig et godt personligt afkast.

investering

Følg med i trenden og spot den, før alle andre gør

Hvilket behov er der i den tid, vi lever i nu? Klimaet er selvfølgelig noget, der er enormt relevant, og som med tiden vil blive noget, flere og flere kommer til at investere i.

Det kan også være alle mulige andre ting som for eksempel sund kost. Det er kommet mere og mere på mode, at vi skal spise sundt, og det er der selvfølgelig mange grunde til. Det gør, at hvis du står som investor og skal tjene penge på børsen, kan du med fordel investere i fremstormende virksomheder a la Joe and the Juice, som hæfter sig selv som værende gode forretningsmodeller, der står godt på det sunde marked.

Det betyder, at hvis du føler, at der er en sandsynlighed for, at der i fremtiden kommer til at være flere og flere, der spiser insekter, skal du selvfølgelig investere i virksomheder, som sælger insekter til spisning. Sådan fortsætter det i lang tid og er med til at skabe en positiv cyklus for dig som investor.

Brug DEGIRO

Et godt alternativ, som vi anbefaler, er, at du bruger Degiro. Degiro blev stiftet i 2008 i Holland. Formålet var at lave en platform for professionelle investorer, men i 2013 lod man også private investorer at få lov at bruge Degiro. Der blev lanceret en online handelsplatform for værdipapirer. En vigtig del af Degiros forretningsstrategi har været lave priser, og det har skabt en sikker vej mod ekspansion, hvor børsmægleren har kunnet tage store markedsandele fra konkurrenterne.

Sådan bruger du Degiro

Degiros forretningsmodel kræver en vis tilvænning, og du skal også have tillid til virksomheden. Børsmægleren tjener penge ved at udlåne kundernes aktier for at holde omkostningerne nede. Det sker på den måde, at du køber aktier hos Degiro og opbevarer dem i depot hos børsmægleren. Dernæst kan du låne dine aktier ud til en anden kunde. Det sker gennem Shorthandel med aktier, hvor en eller flere investorer spekulerer i, hvorvidt en given aktiekurs vil falde eller ej.

penge

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.