andre

Er du fristet til at investere i kryptovalutaer?

za2

For et par år siden var kryptovalutaer det helt store, der blev skrevet talrige artiklen om hvordan de forskellige valutaer nåede afsindige prisniveauer, og det blev udlagt som om man kunne tjene millioner hen over natten.

Men det var ikke noget der var tilgængeligt for alle, men i stedet var forbeholdt valutaeksperter og IT-nørder, men nu er der mulighed for at også du kan deltage i løjerne og handle med de elektroniske valutaer.

Hvis du ikke allerede kender til kryptovalutaer, så er det en udelukkende elektroniske valutaer, og dermed kan du ikke gå ned og hente dem i en hæveautomat, som med almindelige penge. Det er baseret på det der kaldes for Blockchain-teknologien, dog er det heldigvis ikke noget du behøver være ekspert på for at kunne handle med valutaerne. Læs mere om dem her.

Tænk dig om

Vil du handle med kryptovalutaer?

Du kan sagtens købe og sælge kryptovalutaer, du skal blot finde en broker der forhandler valutaer, og hvor du kan oprette et depot, købe med kreditkort eller bankoverførsel, og få dem opbevaret.

Dog er kryptovalutaer kendt for at være ekstremt volatile, forstået på den måde, at der normalt sker store udsving i kursen, og du kan dermed risikere både at tjene og tabe store summer på kort tid.

Grunden til det, er at kryptovalutaerne ikke er underlagt nogen former for fastkursaftaler, som kronen fx er over for euroen, det er såkaldte decentrale valutaer, hvor prisen kun bestemmes af udbud og efterspørgsel.

Brug Bitcoin

Du kan bruge en krypto-robot til at handle for dig

En meget nem måde at investere på er at bruge en såkaldt handelsrobot, du behøver dybest set ikke røre en finger selv, robotten investerer for dig, og holder styr på op- og nedturene i markedet, hvorefter de handler efter det.

Det kan for mange mennesker være en god idé at bruge en robot til at investere, fordi folk har en tendens til at lade sig påvirke af markedets udsving og handle på forkerte tidspunkter. Dog må det retfærdighedsvist siges, at der har været sager om bedrageri som følge af misbrug når folk handlede via en robot, hvilket har gjort at det måske kan virke utrygt at bruge den slags værktøjer.

Til syvende og sidst er det dig selv der bestemmer hvor meget der skal kastes i projektet, hvor meget du vil lave selv, og hvor stor en risiko du vil løbe, så det bedste råd må være kun at investere penge du har råd til at tabe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.