andre

Få ideer til at holde forholdet kørende

za2

Det kan være det dejligste at være i en et parforhold. Det kan også være svært. Et par forhold handler om at have en anden at støtte sig op ad. Men det betyder perfekt balance. Hvis skalaen glider for meget til den ene vej, kan det hele bryde sammen. Er du måske begyndt at føle, at dit forhold er ved at falde lidt fra sig selv? Det findes ting, som i kan prøve sammen, for at redde det og hejse det op på plads igen.

Vær nære og intime med hinanden igen

Det er vigtigt at man forbliver tætte. Det at have en partner, betyder at man kan komme helt tæt på en anden persons indre. Men vi mennesker er atter forandrende væsener, så for at forblive tæt på en anden, skal man konstant holde sig opdateret om den anden. Det er ikke ens betydende med, at man skal sidde og fortælle hinandens dagbøger hver aften, man kan også komme tæt på en anden på andre måder. Vi lærer ikke blot hinanden at kende gennem vores ord. Det kan så godt være, at det kræver at man åbner op for nye ting en smule, hvis man vil have ideer til at lade sig inspirere, så besøg www.lovebuddy.dk/.

hjerter

Hvis man husker tilbage på, da man stadig var på dating, hvad var så det første man gjorde på en date, før noget andet kom ind? Man snakkede sammen og lærte hinanden at kende, samtidig med at man prøvede at finde ud af, hvordan i to ville fungere sammen. Det er også en vigtig ingrediens. Kommunikation. Søg for at i taler om ting. Det behøver ikke at være om jer, det kan også blot være om diverse andre emner. Så kan man lære hinandens standpunkter og synspunkter og finde ud af hvor i er enige og hvor i er uenige. Så kan man begynde at lære, om man kan leve med den andens svar eller om dette forhold ikke er det rigtige for jer.

Nøglen er kommunikation, så i kender hinanden

Kommunikation er virkelig det, det hele kræver. En man kan kommunikere med at dele ting med. Det er derfor, man kalder det en partner. En partner i livet, både i modgang og medgang. Derfor findes der også andre løsninger, som kan hjælpe et falmende forhold, for eksempel parterapi. Det er også vigtigt at have de rigtige forventninger. Når man bliver gift, siger man ordene medgang og modgang, og det er vigtigt at tage note af det. Hvis man forventer at et forhold kun har gode tider og man hele tiden bringer hinanden lykke, så lever man i en fantasiverden. Fordi vi hele tiden udvikler os og verden omkring os hele tiden udvikler sig, så bliver man også nødt til at udvikle sit forhold.

hjerte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.