andre

Har du overvejet at tjene penge på at sidde ved computeren?

za2

Som den glade gamer, du er, har du uden tvivl overvejet, hvor fedt livet ville være, hvis du kunne leve som gamer. Hvis du rent faktisk fik betaling for at spille. 

Det ville være skønt. Og det kunne være fedt. Realiteten er dog, at det nok ikke kommer til at ske. 

Det er kun et fåtal af gamere, der rent faktisk kommer til at tjene penge på det, endnu færre der kan leve af det. 

Hvad betyder det så for dig? Skal du droppe drømmen? Skal du træne hver dag og et utal af timer? Eller skal du måske spille noget helt andet? 

Online_gambling

Der er langt til en professionel gaming karriere

Hvad skal man gøre for at leve at sit computerspil? 

Du skal først og fremmest spille et spil, som er populært. Du skal vælge det spil, hvor der kunne være tilskuere. Med populariteten, med tilskuere kommer sponsorer, kommer præmiepenge. 

Derefter skal du så begynde at nørde, virkelig nørde. Det skal ikke være en time om dagen eller noget i den stil. Du skal spille flere timer dagligt, styrke din fysik og din reaktionsevne. 

At være professionel gamer er hårdt fysisk. Du sidder ned en i mange timer, du skal være totalt fokuseret, eller misser du fjenden osv. 

Så at leve af din computer som gamer kræver altså en voldsom disciplin og kan ikke bare ske ved, at du spiller i ny og næ. 

Dertil kommer, at du skal finde dig et hold. Du skal have mulighed for at fokusere al din energi og tid på og i spillet – har du det. 

Har du virkelig lyst, når du hører om det liv, du skal igennem for at opnå det? 

Hvorfor ikke bruge lidt tid på en ny hobby

Måske er det den store gamerdrøm, du skal realisere. Eller måske skal du ikke gå efter at blive en af de få procenter, der faktisk kan tjene penge på at game. 

Du kunne begynde at spille poker. Begynde at spille et spil, der faktisk er penge i helt fra starten. 

De store indtjeninger finder du selvfølgelig ikke fra dag et, medmindre du er meget heldig og altså ikke nødvendigvis en god poker spiller. 

Du skal lære spillet at kende, lærer spillerne. Du skal læse løs på Pokernyheder.io. For kun sådan kan du tjene penge på poker og sådan har du en væsentlig bedre mulighed for at tjene penge ved din computer. 

El_pære

Få penge til din gaming

Skal det så være enten eller? Selvfølgelig ikke. 

Du kunne jo være så klog og dristig, at du faktisk beslutter dig for, at din gambling kan støtte din gaming.
Hvis nu du bliver en habil gambler og vinder lidt penge en gang imellem, bliver der pludselig penge til nyt gaming udstyr mm. Hvad kan der ske ved at prøve? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.