Fritid

Hvad har gaming, CBD-olie, autisme og ADHD til fælles?

za2

Mange finder en glæde ved gaming, fordi man får en relation til hinanden i et virtuelt rum. Det er lige meget om du er gammel eller ung – alle kan være med. Nogen har dog svære ved at være en del af gaming verdenen. Folk med autisme og ADHD har nogle besværligheder, som gør det svære for dem at deltage.

Dette er ikke ens betydning med, at de ikke finder glæde i det – tværtimod. Mange med ADHD og autisme finder glæde ved gaming. De får nemlig lov til at bruge deres energi gennem gaming. Dog er det svært for dem at sidde længere tid foran en computer.

Hvad er autisme og ADHD?

Flere med autisme og ADHD har glæde af gaming verden, men har desværre problemer, som gør, at det er sværere for dem. Personer med autisme har ikke altid let ved at afkode verden, og kan også selv blive misforstået. Det kan derfor være svært at sætte sig ind i en spilleverden eller have en ro til at spille i flere timer.

gaming

Personer med ADHD er oftest personer, som har problemer med opmærksomheden, hyperaktivitet og impulsivitet. De har derfor svært ved at skulle sidde stille i længere tid. Dette kan siges at være et minus, hvis man gerne vil game. En stor del af gaming er at kunne sidde foran en computer i længere tid. Der er dog noget som kan hjælpe mod dette problem.

Få hjælp til koncentrationen

Videnskaber siger, at ADHD kan afhjælpes med CBD-olie. CBD-olie kommer fra hamp planten, men er et ikke euforiserende stof. Det er derimod et naturligt kosttilskud, som også er lovligt i Danmark. Det hjælper mange, og det hjælper faktisk også personer med ADHD. Ingredienserne i CBD bevirker, at man opnår en ro i kroppen.

En ro og balance som i særdeleshed ville kunne hjælpe folk med ADHD og autisme. De vil få den effekt af CDB-olie, at de vil kunne sidde længere tid foran computeren. De får derved ikke kun en hjælp til bedre koncentration, men også hjælp til at skabe en større balance i kroppen. Denne balance er som sagt ikke altid optimal ved mennesker med ADHD og autisme, og CDB-olien kan her være et godt produkt til at bevirke dette.

En fælles glæde

Som person har man oftest et ønske om at være en del fællesskabet. Folk med ADHD og autisme har brug for ro og stabilitet, og dette kan CBD-olie hjælpe med. Ved at de opnår den ro og stabilitet, så kan de lettere deltage i de lange gaming kampe i diverse computerspil. De kan lettere deltage i gaming verdenen, og i det fællesskab der er her.

 

Spil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.