andre

Sådan bliver du forberedt til at tage på udveksling

za2

Har du fået muligheden for at tage på udveksling i forbindelse med dit studie, og vil du gerne ud og se noget af verden? Så kan du med fordel tage på udveksling, fordi du har mulighed for at komme ud og se noget nyt, men også for at lære en masse spændende og nye mennesker at kende. Du kan bo hos en værtsfamilie, hvor du kan komme helt tæt på deres kultur og lære dem godt at kende. Det er en god idé at have en gave til værtsfamilie med, så du kan sige tak for deres gæstfrihed, som burde være danske gaver.

På den måde kan du give et godt førstehåndsindtryk hos familien og lære dem godt at kende fra starten af. Det kan være en smule grænseoverskridende at skulle bo hos en fremmed familie, men de vil helt sikkert være søde, og du vil få en virkelig god oplevelse. Netop fordi du kommer helt tæt på deres kultur, men også fordi du kommer til at lære en masse nye mennesker at kende, lige fra det øjeblik du kommer frem.

Derfor er udveksling godt for dit studie og dit CV

Udveksling er både godt for dit studieophold, dit CV, men også for dig personligt. Det er altid godt at have noget ekstra på dit CV, som ikke alle har gjort, og udveksling er noget, der vægter rigtig højt. Fordi det viser, at du er selvstændig og ikke bange for at prøve noget nyt. Det viser, at du har international erfaring, og at du er glad for nye eventyr. Så du skal ikke være bange for at springe ud i noget nyt, fordi det kun vil være et plus på dit CV.

Det er også godt for dit studie, at du kommer ud og ser noget af verden, og at du får et afbræk i dit normale studieliv. Fordi det kan give dig endnu mere motivation, og sørge for, at du har lyst til at læse i endnu længere tid. Det er også godt for dig, at du får lidt studieerfaring fra et andet land, fordi det vil helt sikkert lære dig en masse.

bærbar

Dette kan du lave mens du er på udveksling

Du har mulighed for at lave mange forskellige ting, mens du er på udveksling. Hvis du har en hobby, som f.eks. jagt, så kan du også sagtens dyrke din hobby, mens du er på udveksling. Det handler bare om, at du skal have de rigtige tilladelser, for at må tage dine luftgevær med til et andet land.

Så er du klar til at gå på jagt i nye omgivelser, og det vil helt sikkert også være en spændende oplevelse for dig. Fordi du kan få lov til at gå på jagt i et helt nyt land, og skabe dig et netværk der også.

Husk det sociale aspekt mens du er på udveksling

Udveksling handler naturligvis om læren og studie, men det handler også meget om det sociale. Du skal huske at skabe et stort netværk, mens du er på udveksling. Du vil kunne komme til at bruge det i fremtiden.

Det vil give dig rigtig meget støtte, at du har søde mennesker omkring dig igennem din udveksling, og derfor er det også en god idé at have fokus på det sociale, mens du er afsted. Det vil være godt under dit ophold, men også efter, hvor du har venner for livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.