andre

Det er vigtigt at du holder kroppen i gang selvom du gamer.

za2

Når du gamer, kan du have en tilbøjelighed til at sidde i diverse sjove positioner for at finde en stilling der er midlertidigt behageligt. Men når du sidder der i flere timer og påfører din ryg flere og flere anspændte stillinger, så ender det til sidst med at gå galt. 

Pludselig er rygmusklerne konstant ømme. Hvad end du foretager dig, så vil du kunne mærke din ryg, og det vil være dig en større og større pine bare at eksistere. Derfor er det en god idé at gøre noget som ryggen og kroppen har godt af, samtidig med at du tager en kort pause fra dine maskiner og spil.

Wellness

 

  • Tag i svømmeren og fiks de ømme muskler

 

Et godt sted at tage hen for at få rørt kroppen vil være svømmehallen. For det første får du brugt alle musklerne, men følelsen af det kolde vand vil også forekomme forfriskende og i modsætning til en god løbetur, så vil du aldrig få den klamme fornemmelse af at kampsvede i det danske vejr der ikke kan beslutte sig om det skal være for koldt, for varmt eller regnvejr.

Svømmehallen behøver ikke at skulle byde på 40 baner brystsvømning; man kan sagtens gøre det sjovt eller afslappende og bare nyde følelsen af at være i vandet. På vej ud kan du også få renset sindet ved at dase lidt i den varme sauna og mærke hvor frisk du føler dig efter at have siddet der for en stund.

 

  • En god tur i wellness 

 

Nogle svømmehaller er så fantastisk indrettet at du kan finde boblebade hvor du der kan få lidt mild kropsmassage fra de pumpende bobler. Dog er det ikke altid tilfældet, men kan man finde de gode wellness steder vil man have en oplevelse for livet.

Der er steder, hvor du kan få en ægte kropsmassage og få musklerne til at slappe ordentlig af. Afhængig af hvor du tager hen vil de også have et godt udvalg for spa, en ansigtsbehandling så du både føler dig frisker og ser også frisker ud. 

Sten i balance

 

  • Ud og lave aktiviteter 

 

Det er lidt en kliché at bede en om at komme lidt ud og få noget motion, men at få rørt kroppen kan i hvert fald fjerne de værste stive ben og den dårlige siddeposition, hvormed du bedre kommer gennem hverdagen uden at belaste ryggen til skader.

At tænke på sin krop og passe på den er vigtigt for at undgå smerter, du ikke bare kan slippe af med gennem simple besøg i et wellnesscenter eller på en gåtur. Begynder man at mærke ømhed, så er det et tegn for at man skal overveje hvad man har gang i, hvordan man sidder og om man bør gøre noget ved det. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.